Vlieger plekken

Vliegeren in Limburg, Brabant of andere provincie

Woon je in een stad dan zul je bij het kiezen van de juiste vlieger plek al moeten uitwijken naar een dorp of weiland in de buurt. Om te voorkomen dat je vlieger niet allerlei bomen raakt of andere obstakels zul je moeten kiezen voor een uitgestrekt weiland zonder al te veel bomen of bijvoorbeeld elektriciteitskabels. Ga daarom op zoek naar de dichtstbijzijnde weiland waar je op terecht mag. Het moet wel mogen en vaak zijn er bosplekken in de buurt die uitgestrekt zijn en waar je zelf gemakkelijk op kunt lopen met het vliegeren. Kies de juiste dag uit met veel wind

Kitesurfen in Zeeland, Scheveningen of in buitenland

Kitesurfen dat kun je niet overal zomaar doen je zult o zoek moeten gaan naar de een open zee of meer waar de wind goed hard waait. Wil je überhaupt vooruit kunnen gaan is natuurlijk sterke wind belangrijk. Hiernaast is het belangrijk dat je niet op een drukbezochte badplaats gaat kiten. Meestal zijn er Kite plaatsen waar je terecht kunt zonder dat je andere badgasten stoort. Je wilt natuurlijk niet een onschuldigen zwemmer raken met je board. Om dit te voorkomen zijn er vaak op stranden Kite toegewezen plaatsen.

Vliegeren met een vereniging op A-locaties

Als je een echte fanaat bent als het aankomt op vliegeren. Dan is het misschien wel verstandig en vooral leuk om bij een vlieger vereniging te gaan. Deze zijn door heel Nederland te vinden en weten de beste locaties te vinden om een dag te vliegeren. Mensen met dezelfde passie als jou gaan een hele dag op de mooiste locaties vliegeren.

< Terug naar overzicht