Vlieger games

Is er geen wind en kun je dus niet naar buiten om heerlijk te vliegeren? Dan is het misschien een idee een van de onderstaande vlieger spelletjes te spelen. Zo ben je toch nog aan het vliegeren alleen heb je geen echte vlieger in je handen maar je muis en toetsenbord. Maak ruige trucjes met je kite, bord of maak grote afstanden met je vlieger. Een leuke afwisseling als de wind maar niet wilt meewerken en je toch lekker wilt vliegeren.

Straat Kitesurfen

Kitesurfen ken je vast, het vliegeren op zee terwijl je zelf op een bord zit en probeert te balanceren. Dit spelletje spelt zich niet af op zee maar maakt het mogelijk om met een kite en een bord over de straat te racen. Een leuke variatie op het meer realistische kiten wat je waarschijnlijk gewend bent. De bedoeling van het spelletje is zo veel mogelijk punten te behalen. Dit doe je door zoveel mogelijk k-swiss schoenen op te rapen en alle obstakels zoals straat haaien en straat boten te ontwijken.

Vliegeren

Dit spelletje laat jou vliegeren met een vlieger terwijl je sterke windstoten moet verdragen. Het neemt enige tijd in beslag het onder controle te krijgen. Maar je zult merken dat het een zeer leuke en gevarieerd spelletje is. Je begint met het maken van een simpele vlieger truc maar naarmate je vordert in het spelletje zul je merken dat je meer complexe oefeningen moet doen en meer scores kunt halen met het onder controle houden van je vlieger. In het begin heb je nog een redelijke wind maar je zult al gauw merken dat dit veranderd en dat je meer moeite zult hebben met het onder controle houden van de vlieger. Speel dit spelletje nu hier gemakkelijk en gratis online.