Vliegeren

Wat maakt vliegeren zo leuk, spannend en zeer uitdagend?

Tijdens vliegeren zul je genieten van het plezier wat je ermee zult hebben. Het onder controle houden van de vlieger en de wind de baas zijn is een heerlijke gevoel en je zult na het presteren van je eerste succesvolle vliegervlucht een voldaan gevoel hebben.

Vliegeren, dat doet iedereen.

Het vliegeren wordt tegenwoordig gedaan door jong en oud. Er zijn vlieger verenigingen die de Nederlandse stranden en open vlaktes afgaan voor een sterke windvlaag om heerlijk een hele dag te kunnen vliegeren. Ze halen hoge snelheden met buggy's, boards en lopen rond met een vlieger. Beginnende vliegers hebben het snel onder de knie en gaan al gauw verder naar grotere vliegers die nog hogere snelheden kunnen halen.

Vliegeren als activiteit tijdens een bedrijfsuitje

Hebt binnenkort een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje? Op het internet zijn talloze verenigingen te vinden die bedrijfsuitjes organiseren met daarin een vlieger activiteit. Afhankelijk van de grootte van het personeelsbestand kunt u leuke vlieger activiteiten doen. Zo kunt u samen met verschillende teams strijden tegen elkaar. Deze sport wordt ook wel vecht vliegeren genoemd en is zelfs een wereld sport die overal te wereld wordt beoefenend. Tijdens een dergelijk bedrijfsfeestje leert u eerst vliegen met een tweelijns vlieger om de wind de baas te zijn. Zodra u de vlieger onder controle heeft kunt u met uw collega's samen vliegeren, tegen elkaar vliegeren en op buggy's rijden terwijl u voorgetrokken wordt door een vlieger.